SANCTIUNI

ETAPAJUCATORECHIPASANCTIUNE
21Pop HoratiuAROBS TRANSILVANIA

suspendat 4 etape consecutive (etapele 22-25 in Campionat), in urma cartonasului rosu primit in meciul de Cupa Arobs Transilvania-EuroGSM, excluderea din campionat la urmatoarea abatere, conform  reglemetarilor din Regulamentul FMR "Un jucator care foloseste cuvinte jignitoare, injurioase, grosolane, scuipa, bruscheaza un arbitru, oficial, organizator va fi suspendat minim 4 etape, pana la excludere si penalitate financiara de  50 ron. "

20Manasturean VladBENDKOPP

* suspendat 1 etapa ( urmatorul meci in Et. 21) pentru cartonasul rosu  (cumulat din 2 cartonase galbene) primit în meciul din et. 20 contra echipei Bentel System, conform  reglemetarilor din Regulamentul FMR  “Un jucator care primeste cartonas rosu ca urmare a 2 cartonase galbene in timpul aceluiasi joc va fi suspendat cu 1 etapa si penalitate financiara de 50 RON”

19Tautan MihaiAROBS TRANSILVANIA

* suspendat 4 etape consecutive (etapele 20-23 in Campionat); excluderea din campionat la urmatoarea abatere,conform  reglemetarilor din Regulamentul FMR "Un jucator care foloseste cuvinte jignitoare, injurioase, grosolane, scuipa, bruscheaza un arbitru, oficial, organizator va fi suspendat minim 4 etape, pana la excludere si penalitate financiara de  50 ron. "

18Voican CatalinFC BOSCH

suspendat 1 etapa  ( urmatorul meci in Et. 19) pentru cartonasul rosu  (cumulat din 2 cartonase galbene) primit în meciul din et. 18 contra echipei Old Blacks, conform  reglemetarilor din Regulamentul FMR  “Un jucator care primeste cartonas rosu ca urmare a 2 cartonase galbene in timpul aceluiasi joc va fi suspendat cu 1 etapa si penalitate financiara de 50 RON”

18Rogozan CosminOLD BLACKS

suspendat 1 etapa  ( urmatorul meci in Et. 19) pentru cartonasul rosu  (cumulat din 2 cartonase galbene) primit în meciul din et. 18 contra echipei Fc. Bosch , conform  reglemetarilor din Regulamentul FMR  “Un jucator care primeste cartonas rosu ca urmare a 2 cartonase galbene in timpul aceluiasi joc va fi suspendat cu 1 etapa si penalitate financiara de 50 RON”

15Gonczi RobertTRANSART

* suspendat 4 etape consecutive (etapele 16-19), conform reglementarilor din regulamentul FMR "Un jucator care foloseste cuvinte jignitoare, injurioase, grosolane, scuipa, bruscheaza un arbitru,oficial,organizator va fi suspendat minim 4 etape, pana la excludere si penalitate financiara de 50ron."

17Mirza Mihai EugenTELENAV

* suspendat 4 etape consecutive (etapele 18-21 inclusiv  in Campionat); excluderea din campionat la urmatoarea abatere,conform  reglemetarilor din Regulamentul FMR "Un jucator care foloseste cuvinte jignitoare, injurioase, grosolane, scuipa, bruscheaza un arbitru, oficial, organizator va fi suspendat minim 4 etape, pana la excludere si penalitate financiara de  50 ron. "

16Haiduc GabrielROBERT BOSCH

* suspendat 1 etapa  ( urmatorul meci in Et. 17) pentru cartonasul rosu  (cumulat din 2 cartonase galbene) primit în meciul de campionat contra echipei Wrigley , conform  reglemetarilor din Regulamentul FMR  “Un jucator care primeste cartonas rosu ca urmare a 2 cartonase galbene in timpul aceluiasi joc va fi suspendat cu 1 etapa si penalitate financiara de 50 RON”.

15Vescan VoicuINSTAL DATA PROIECT

* suspendat 1 etapa  ( urmatorul meci in Et. 16) pentru cartonasul rosu  (cumulat din 2 cartonase galbene) primit în meciul de Campionat contra echipei BNT, conform  reglemetarilor din Regulamentul FMR  “Un jucator care primeste cartonas rosu ca urmare a 2 cartonase galbene in timpul aceluiasi joc va fi suspendat cu 1 etapa si penalitate financiara de 50 RON|”.

15Munteanu GabrielBLITZ.RO

suspendat 1 etapa  ( urmatorul meci in Et. 16) pentru cartonasul rosu  (cumulat din 2 cartonase galbene) primit în meciul din et. 15 contra echipei Msg Systems, conform  reglemetarilor din Regulamentul FMR  “Un jucator care primeste cartonas rosu ca urmare a 2 cartonase galbene in timpul aceluiasi joc va fi suspendat cu 1 etapa si penalitate financiara de …RON”

14Bus OskarGOLD PAPER
suspendat 1 etapa  ( urmatorul meci in Et. 15) pentru cartonasul rosu direct  primit în meciul din et. 14 contra echipei Energom, conform reglemetarilor din Regulamentul FMR „Un jucator primeste cartonas rosu pentru o greseala prevazuta in regulamentul de joc, hent din postura de ultim jucator pe linia portii, va fi sanctionat cu minim 1 etapa si penalitate financiara de … RON.”
14Ulle Iosif AlexandruROBERT BOSCH

* suspendat 1 etapa  ( urmatorul meci in Et. 15) pentru cartonasul rosu  (cumulat din 2 cartonase galbene) primit în meciul din et. 14 contra echipei Ulma P. conform  reglemetarilor din Regulamentul FMR  “Un jucator care primeste cartonas rosu ca urmare a 2 cartonase galbene in timpul aceluiasi joc va fi suspendat cu 1 etapa si penalitate financiara de …RON”

Cupa ATSSincraian AndreiROCAS

* suspendat 1 etapa  ( urmatorul meci in Cupa) pentru cartonasul rosu direct  primit în meciul de Cupa contra echipei Decorint, conform reglemetarilor din Regulamentul FMR „Un jucator primeste cartonas rosu pentru o greseala prevazuta in regulamentul de joc, hent din postura de ultim jucator pe linia portii, va fi sanctionat cu minim 1 etapa si penalitate financiara de … RON.”

Cupa ATSPop VasileBENDKOPP

* suspendat 3 etape  ( urmatorul meci in Cupa si 2 etape in campionat) pentru cartonasul rosu direct  primit în meciul de Cupa contra echipei Gold Paper conform reglemetarilor din Regulamentul FMR  ”Un jucator care primeste cartonas rosu pentru violenta, brutalitate, agresiune fizica va fi suspendat minim 4 etape pana la excluderea din competitie si penalitate financiara … RON”;Deoarece este prima abatere a acestui jucator, recomandam suspendare de 3 etape, cu precizarea ca la urmatoarea abatere va fi suspendat cel putin 6 etape.

Cupa ATSBus OskarGOLD PAPER

* suspendat 1 etapa  ( urmatorul meci in Cupa) pentru cartonasul rosu  (cumulat din 2 cartonase galbene) primit în meciul de Cupa contra echipei Bendkopp conform  reglemetarilor din Regulamentul FMR  “Un jucator care primeste cartonas rosu ca urmare a 2 cartonase galbene in timpul aceluiasi joc va fi suspendat cu 1 etapa si penalitate financiara de …RON|”

12Barta GabrielCONEXINSTAL

*4 etape consecutive de suspendare (etapa 13 in campionat si etapele 2,3,4 in cupa)

11Asztalos AttilaVADOL OMV TEAM

*4 etape consecutive de suspendare (etapele 12,13 in campionat si etapele 2,3 in cupa)

11Palacean DanielAROBS TRANSILVANIA

*6 etape consecutive de suspendare (etapele 12-15 in campionat si etapele 3,4 in cupa)

*150 RON amenda

*excluderea din campionat la urmatoarea abatere

Motivul : lovirea intentionata a anui adversar cu piciorul .